1.10.04

Divendres 1 d'octubre del 2004
Els heterosexuals es volen separar i els homosexuals es volen casar. Què està passant...

Salut 1. Un grup de científics britànics han sentenciat que hi ha diversos remeis NATURALS que poden ajudar a tractaments de càncer i diabetis. Es tracta d’experts de la Universitat de Londres que han fet proves als laboratoris amb plantes. Les fulles de curry, per exemple, s’utilitzen en la medicina tradicional de la Índia. Aquests experts han comprovat que la planta ajuda a restringir l’acció d’un enzim digestiu que s’anomena Amilasa Pancreàtica. Les fulles de curry ajuden a restringir el fluxe de glucosa al sistema sanguini de pacients que tenen diabetis
Pel què fa a les plantes contra el càncer,
Els experts britànics han analitzat les plantes que fa servir la medicina xinesa i la de Tailàndia.

Salut 2. Aquestes anàlisi no sorprenen gaire. Ara bé sí que sorprèn el què han dit un equip de científics iranians. L’ARSÈNIC que es coneix com una substància verinosa per matar males herbes, per exemple, podria utilitzar-se per tractar la LEUCÈMIA. Els investigadors de la Universitat de Ciències Mèdiques de Teheràn creuen que el triòxid d’arsènic pot tractar la leucèmia aguda. Han arribat aquesta conclusió després de fer dos tractaments. En més del 90 % dels casos els pacients els va anar bé. Tot un èxit.

L'invent d'avui. Una coneguda marca de videojocs treurà al mercat un equip complet de DISJOQUEI que permet els joves convertir la seva habitació en una autèntica discoteca. Es tracta d’un equip que surt d’una videoconssola i un seguit d’aplicacions. El més curiós del sistems és que no fan falta taules de mescles, ni plats ni caixes d’efectes. La videoconssola ho permet tot. Un equip d’aquestes característiques per mesclar músiques i practicar com a disjòquei costaria com a mínim 3.000 euros. La videoconssola i les aplicacions costa bastant menys

Homes i Dones
Els ciutadans de l’Estat Espanyol som els que dormim MENYS de la Unió Europea, segons un estudi que ha fet IKEA.
L’estudi sobre els hàbits alhora de dormir s’ha fet a 27 països.
Hi ha altres conclusions:
- La majoria dels consultats a Espanya identifica el DORMITORI amb les RELACIONS SEXUALS, sobretot els HOMES.
- Passem 7 hores i un minut dormint cada dia de Mitjana.
- Anem a dormir en genral a les dotze de la nit però en el cas de Madrid i Sevilla en aquestes dues ciutats es va al llit a les dues de la matinada.
- Els experts diuen que els motius són: que ens agrada la vida nocturna i el fet que ens estem adaptant als horaris laborals europeus. Per tant, anem a dormir tard i ens llevem d’hora.
- L’estudi també diu que la majoria d’espanyols dormen sols.
- Només un 40 % dorm en parella.
- Quan es pregunta quines són les coses importants per conciliar el son. La resposta és: l’ambient adequat, que no hi hagi soroll, un bon matalàs i una temperatura adequada.
- El 91 % dels espanyols es fan el llit cada dia.
- Pel què fa als hàbits de lectura: els madrilenys són els que llegeixen més al dormitori i els barcelonins els que MENYS de tot Espanya.
- L’estrés en el moment de conciliar el son afecta el 22 % de madrilenys
- L’element que hi ha més en els dormitoris de tots els països consultats és el DESPERTADOR.
- El 86 % d’espanyols el tenen al dormitori.

BEYONCE
S’ha trencat els lligaments del genoll esquerra mentre assajava amb la resta de membres de les Destiny’s Child. S’estaven preparant per un especial de televisió. Va forçar-se massa i s’ha trencat els lligaments del genoll. De moment pot caminar però li han recomanat repòs. D’aquí a una setmana començarà la recuperació

BILLY JOEL
El cantant es casarà dissabte que ve amb la seva nòvia KATIE LEE que té 33 anys menys que ell. Billy Joel en tñe 55 i Katie 22. De fet la seva futura dona només té quatre anys més que la seva filla ALEXA que serà la dama d’honor al casament. Serà el tercer matrimoni de Joel. La seva segona dona està convidada a la festa. La vida de Billye Joel ha donat moltes voltes. El 2002 va ingressar voluntàriament a un centre psiquiàtric i de rehabilitació de drogadictes. Fa un any va estar apunt de morir després de xocar amb el seu Mercedes contra un arbre i el 1992 també va tenir un accident molt greu amb moto.

KYLIE MINOGUE
Farà una gira la pròxima primavera per la Unió Europea amb el seu pròxim àlbum de grans èxits que es titularà ULTIMATE KYLIE. En aquests moments la seva promotora i agència està tancant dates però no ha trascendit cap ciutat. El mes que ve s’anunciarà el calendari final.

EMINEM
Es pos amb Madonna en el seu nou disc Encore que es posa a la venda a mitjans del mes de novembre. En un videoclip es posa uns sostenidors semblants als de Madonna al Blonde Ambition Tour i accidentalment en crema un. En aquest matex video se'l veurà despullat. Es tracta del videoclip de la cançó Just Lose It.

Cites
- EL CANTO DEL LOCO. Avui al Palau Sant Jordi. Entrades esgotades.
- EARTH, WIND and FIRE. Avui a les 22.00 hores a la sala Luz de Gas.
- COTI demà dissabte a Bikini. 21:30. Entrades 12 i 15 euros.
- LUIS MIGUEL demà al Palau Sant Jordi. 22:00. Entrades de 34 a 62 euros.
- DIANA KRALL. Diumenge a l'Auditori. Entrades esgotades.
- JEFF MILLS i LAURENT GARNIER acaben avui a Barcelona la seva gira europea conjunta.
Punxen aquesta nit a la sala Discoteque després de passar per França, Gran Bretanya, Bèlgica, Holanda, Alemanya i Suïssa. Mills i Garnier faran una mena de duel amb tot tipus de sons, sobretot música de ball, hip-hop, pop i reggae. L’entrada costa 22 euros.

Tele
- Dilluns s'estrena a La 2 de TVE un programa de llibres. Es titula Estravagario i el direigeix i presenta Javier Rioyo. El primer programa tindrà com a convidat l'escriptor Ruiz Zafón.
- A TV3 s'estrena diumenge que ve Totes aquelles cançons.