24.9.04

Divendres 24 de setembre del 2004
Quina mania en segons quins llocs a mirar-se el malic. A Barcelona és festa sí i què?. Ahir ho era a Tarragona però quantes localitats i zones de Catalunya treballen com si rès i aquesta ha estat una setmana com moltes d'altres ???. Nosaltres amb la majoria. Què està passant...

Catalunya. Debat polític al voltant d'una possible ampliació de comarques.
Catalunya podria tenir dotze comarques més en el nou mapa d'ordenació territorial, segons ha avançat el conseller Joan Carretero.
Les comarques s'ampliarien a El Moianès, el Lluçanès, l'Alta Segarra, la Vall de Camprodon, la Vall de Ribes, el Segre Mitjà i el Pla de Montserrat.
Segons l'esborrany del nou mapa d'ordenació territorial, el Principat podria tenir en un futur cinquanta-tres comarques, això és dotze més que les quaranta-una que té ara.

Salut.A la Gran Bretanya han advertit a milers de persones que poden haver estat exposades a la síndrome de les VAQUES BOGES. Són persones que haurien rebut una transfusió de sang abans del 1999. Les autoritats britàniques han enviat cartes a unes quatre mil persones i els han informat que estan sota risc de desenvolupar la variant humana de la malaltia Encefalopatia Espongiforme Bovina. Són persones que podrien haver rebut sang contaminada. La majoria són hemofílics que van rebre donacions abans del 99. De moment s’han identificat 9 donants que han desenvolupat la malaltia. El ministeri de salut diu que el risc és molt baix i que les advertències que es fan ara són com una mesura de precaució.

Pirateria.El pròxim 1 d’octubre entra en vigor la reforma del codi penal que criminalitzarà la possessió de qualsevol dispositiu que elimini la protecció anticòpia que incorporen els CDs i els DVDs.
La pregunta és, aniràs a la presó si utilitzes un rotulador convencional ( Un edding). Es dona el fet que els sistema anticòpia Key2 Audio queda totalment anulat quan pintes el codi amb un retolador. SONY va començar a aplicar aquest sistema anticòpia el 2002. Pintant una ratlla a la zona brillant poses unes dades falses i enganyes el sistema.

Mòbils 1. Ja haviem parlat d’un mòbil especial per nens de 4 a 8 anys.
Ara surt al mercat SECUFONE, el primer telèfon per avis. S’ha començat a produïr a Suïssa. Es tracta d’una versió reduïda dels mòbils convencionals. Només té quatre tecles, un GPS integrat i una pantalla tàctil on apareixen grans tecles virtuals o la foto d’una persona de contacte.Està conçebut com un sistema de seguretat. Més informació a www.secufone.com

Mòbils 2. La marca SIEMENS ha anunciat que treurà un telèfon mòbil que detecti el MAL ALÈ. Utilitzarà un petit dispositiu capaç de detectar a menys d’un mil·límetre les olors desagradables. De moment un equip d’investigadors de Munich estan desenvolupant el dispositiu utilitzant una nova tecnologia.
Aquesta tecnologia examina l’aire pròxim detectant des del mal alè fins els nivells d’alcohol a l’atmosfera.

RONALDO
La festa d'aniversari de Ronaldo no ha estat com la de l'any passat. La seva relació amb Daniela Cicarelli amb qui es casa el gener a Paris ha provocat canvis als hàbits del jugador en els seus 28 anys. La festa va ser tranquil·la i en parella amb els amics íntims també aparellats.

HARRISSON FORD
Va passejar ahir pel Mercat de la Concepció de Sabadell. La seva nòvia Calixta Flohart està gravant la pel·lícula de Jaume Balagueró en un plató de la ciutat vallesana.

GÉNESIS RODRÍGUEZ
A l’Amèrica lLatina, tothom parla de la filla del Puma de 17 anys , Génesis RODRÍGUEZ. Ara asseguren que un altre actor veneçolà. Fernando Carrillo, va tenir una trobada sentimental amb ella i haurà de declarar davan el jutje per haver tingut un afer amb una menor. El PUMA va acusar l’actor Mauricio Islas d’haver violat a la seva filla i ara diuen que en el moment de la trobada sexual , la noia estava drogada i borratxa.

Homes i Dones
La veu d’una persona determina algunes conductes.
Investigadors nordamericans de la Universitat d’Albany han analitzat fins a 150 veus gravades d’homes i dones.
Han arribat a diverses conclusions:
- Les veus més agradables pertanyen a persones que havien tingut relacions sexuals més joves, abans que la resta.
- Les veus més agradables tendien a ser INFIDELS amb la seva parella.
- Hi ha una connexió total entre l’atractiu de la veu i el cos.
- Els HOMES amb espatlles amples i caderes estretes tenien veus més atractives
- En les DONES, es donava el fet que les que tenien una cintura estreta i unes caderes amples, tenien una veu més atractiva.
- Les persones que tenen un to de veu més atractiu, són SEXUALMENT més aventureres, segons aquest estudi.

Tele

TV Internacional
TF1 ha anunciat que no enviarà més equips de periodistes i càmeres a l’Iraq. El cap d’informatius de la principal cadena francesa pateix que la tele caigui a la trampa dels segrestos

TV curiositat
Al sud d’Alemanya, un gos que estava sol a casa els seus propietaris va pujar el volum del televisor per cridar l’atenció. No volia estar sol. L’animal va anar prement la teclar de pujar el volum del comandament a distància fins a tal punt que el soroll molestava els veïns que van avisar la policia. Els agents van entrar al domicili i després van buscar la seva propietària i li van demanar que tornés a casa.

Presentadors
El veterà presentador de la televisió, José Luis Uribarri es recupera bé d'una operació que el manté hospitalitzat des de fa alguns dies. Va patir una tromboflebitis que li va afectar la cama esquerra i el van haver d'intervenir. Després de diversos dies a l'UVI ha passat a planta on ja ha recuperat el seu sentit de l'humor, diu la família.

Comunicació
Dilluns l'editoda de la revista Hola treu al mercat una altre revista. Es titula DIVA i complementa la del dijous. Tindrà el mateix format que Hola i la filosofia i els continguts serà molt semblant.
També surt dilluns 27 de setembre la revista del Grup Vocento GALA amb continguts socials i femenins però per persones especialment joves.

Política
La diputada del PP Belén Pajares ha presentat una proposició no de llei a través de la qual insta a la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió a crear una oficina de queixes per espectadors i oients de les emissores de ràdio i televisió.

Estrena
Diumenge La 2 de TVE estrena un programa d'entrevistes presentat per Baltasar Magro (ex Informe Semanal). Es titula De cerca i s'inaugura amb una entrevista a l'escriptora Carmen Posadas.

3 comentaris:

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a sonofon.dk
site/blog. It pretty much covers sonofon.dk
related stuff.

Come and check it out if you get time :-)