27.8.04

Divendres 27 d'agost del 2004
Decepció de la selecció espanyola de bàsquet als Jocs d'Atenes. Els Estats Units han fet el millor partit contra Espanya i ens quedem sense medalla en bàsquet. Els Jocs tenen aquestes coses. Haver-ho guanyat tot ens ha portat a estar aparellats amb Estats Units i de poder tenir medalla ens quedem avall de la classificació. Impactants les imatges de Pau Gasol. Es veu que li agrada guanyar i li costa perdre !!!!!!!!!!

Salut. Les persones que porten una vida sedentaria i molt inactiva poden patir problemes a l’esquena. Concretament se’ls pot desactivar alguns muscles de l’esquena.
Això ho diu un estudi que ha fet un equip d’investigadors de la Universitat de Queensland, a Austràlia i que publica la revista "New Scientist". Els investigadors han estudiat 19 joves voluntaris que es van passar vuit setmanes a un llit. Sis mesos després de l’experiment, encara no s’havien recuperat. Tenien els muscles de la part inferior de l’esquena d’alguns dels voluntaris. L’estudi va demostrar que el procés de reactivación d’aquests muscles pot ser molt lent i difícil.

Sentència. EL Tribunal Suprem ha multat un diari per haver publicat unes fotos de persones despullades que estaven en una platja nudista. El Suprem ha donat la raó a una dona que va demandar el diari LA VOZ DE ALMERIA per atemptar contra la seva intimitat perquè va publicar una foto despullada quan estava en una platja nudista. La demandant rebrà una indemnització d’un milió de pessetes. Ella en reclamava deu. La foto va sortir publicada el juny del 1998. Primer l’Audiència Provincial d’Almeria va sentenciar que no es podia multar al diari perquè la cara de la dona no es veia. Ella va recorrer i el cas va passar al Suprem.

Si vols accedir a un llistat de les platges nudistes que hi ha a tot Espanya, Clica aquí però controla els fotògrafs. Ja ja !!!

Insòlit. Una família ha conservat un cadàver durant 36 anys esperant que es despertés. La família del sud del Vietnam el va conservar sense embalssamar perquè un sanador els va dir que no estava mort. A hores d'ara el seu cos estava realment sec però li posaven cremes i productes per mantenir-lo.

Noves tecnologies. Una companyia de Hong Kong que es diu Artificial Life llança una novetat mundial. Una novia virtual pel telèfon mòbil. La idea és molt semblant al Tamagochi però amb algunes diferències. Representa que la noia viu en un món virtual i interactúa a través del xat i l’SMS. Respon amb veu als missatges que reps i segons paraules claus o situacions. Perquè vagi passant de nivell i sigui cada vegada més interactiva se li han d’anar fent regals. L’usuari ha de pagar per cada regal i si no la mimes, es posa trista i et deixa de parlar.
HI ha algunes restriccions: La novia no respon a invitacions de carácter sexual.
Es diu VIRTUAL GIRLFRIEND i és per telèfons de tercera generació.
Es presentarà oficialment el pròxim novembre durant un congrés de telefonia de tercera generació que es farà al Japó. Es podrà comprar a partir de l’1 de desembre.
Està previst que l’any que ve surti una versió masculina del joc. Un novio virtual
Pots veure-ho aquesta adreça.

L’invent d’avui. Un antic ingenier de SONY ha fet una jaqueta de vestir que incorpora un sistema d’aire condicionat. L'empresa PC2B, fundada per aquest ingenier Sony Hiroshi Ichigaya preesnta unes jaquetes de nailon, especialment per l'estiu que incorporen dos ventiladors i una bateria. Es venen per 9.900 yens, uns 90 euros aproximadament. De moment el negoci li va bé. N'ha venut 3.000 unitats a través d'Internet de màniga llarga i 3.500 camises més de màniga curta.

Polèmica. Un alcalde d’una localitat de Bulgaria ha prohibit els tangues, els escots i les minifaldilles a l’Ajuntament. Es tracta de IVAN Evstatiev, alcalde de Pazardyik que recomana a les funcionàries del seu ajuntament que no es presentin a la feina semidespullades perquè creu que d’aquest forma no respectes la institució.
Aquest alcalde també estudia la possibilitat d’obligar als seus subordinats portar uniforme i de moment ja ha encarregat uns 20 vestits uniformats.De moment no ha imposat multes. S’ha limitat ha dir-ho i creu que el tema es resoldrà aviat gràcies al temps. Aviat farà més fred i no es presentaran a la feina ni amb pantalons curs ni amb minifaldilles.

KYLIE MINOGUE
Es rumoreja que el seu pròxim disc pot decantar-se pel jazz. A través d’un article, al diari sensacionalista The sun indica que la Minogue vol canviar la seva línia musical i fer de veu negra en el món del jazz. Segons aquest article, no voldria gravar temes clàssics com va fer Robbie Williams sinó que li agradaria gravar cançons que només coneixen els experts del gènere, rareses. No hi ha cap confirmació oficial sobre això. Només se sap que pels volts de Nadal sortirà un disc recopilatori.

ROBBIE WILLIAMS
S’han començat a filtrar algunes coses de la biografia FEEL que està apunt de treure al mercat Robbie Williams escrita per Chris Heath. Fa molt temps que Robbie Wiliams manté un enfrontament verbal contra els germans Gallagher d’Oassis. A la biografia que surt l’1 de setembre tornarà a carregar contra ells.
Entre altres coses diu:
"Liam i jo acostumavem a consumir coca i cantarnos mutualment el Sgt Pepper l’un a l’altre. Però Liam estava realment paranoic amb tot, molt trist".
L’enfrontament entre Robbie ve de fa molt temps però hi va haver un moment a mitjans dels anys noranta en què van ser amics. La relació es va deteriorar i Liam i Robbie van estar apunt de pegar-se i tot. Paral·lelament Noel l’atacava a través de la premsa. Li va dir ballarí grass de Take That. Robbie li va enviar una corona de roses blanques amb una nota: He escoltat el teu últim disc. Amb simpatia. Robbie Williams. Robbie es va oferir a barallar-se públicament amb Liam amb fins benèfics.

EMMA BUNTON
La més formal de les Spice Girls vol fer carrera sigui com sigui. Ara ha buscat l’assessorament en dos dels agents més importants de Nova York: Kathy Schenker, que porta actualment l’Sting i a Rogers & Cowan (responsables de The Rolling Stones i Elton John). Vol anar a viure a Broadway i treballar-se el mercat nordamericà des d’allà. De fet està capficada a sortir per la tele i està movent cel i terra per anar als shows de David Letterman o Jay Leno.

JANET JACKSON
La cantant s’ha venut la seva casa de luxe de Malibú per nou milions de dòlars.
És una casa dels anys 60 a 25 metres de la platja i amb vistes panoràmiques, una suite, una sala de premsa i un gimnàs entre altres habitacions. Té 2.000 metres quadrats. La casa se l’ha quedat una dissenyadora d’hotels i centres nocturns Kelly Wearstler i el seu marit Brad Korzen que és el cap executiu de Kor, una firma d’ inversions. Les pròximes setmanes està previst que Janet Jackson intervingui en una sèrie de televisió. Ja ho va fer el 1985 a Fama i a la sèrie Will and Grace representánt-se a ella mateixa.

Tele
TVE
La protagonista de PACO Y VENA, Elena Ballesteros, serà mare a la vida real i a la sèrie. A la tardor reubicarà Paco y Veva els dijous.

Sentència
La sala del civil del Tribunal Suprem ha confirmat la condemna ja dictada per l'Audiència de Madird contra el periodista JAIME PEÑAFIEl i PILAR CEBRIÁN ( com hereva d'Encarna Sànchez), per haver comparat fa nou anys en un programa de ràdio l'impost que cobra l'SGAE als restauradors amb l'impost revolucionari que cobra ETA als empresaris Bascos.

RNE
Ràdio 5 Todo Notícias estrena el setembre un programa centrat en l'homosexualitat. És un programa divulgatiu i ple de sentit comú, segons els directius.
Es titula Entiendas o no entiendas. S'emetrà els dimecres a les 23:00 hores i el presentarà i dirigirà l'escriptor Leopoldo Alas.

Antena 3
Ha confirmat de forma oficial que Terelu Campos presentarà el reality show La Granja que produeix Gestmusic per la cadena de Planeta. El programa ple de famosos competirà directament amb la sisena edició de Gran Hermano a Tele 5 que presentarà Mercedes Milà.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I enjoyed you blog about msn skin. I also have a site about msn skin which makes me appreciate this one even more! Keep up the good work!

Anònim ha dit...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a images animes
site/blog. It pretty much covers images animes
related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

Anònim ha dit...

Interesting read. Keep up the good work.

Sincerely,

Charles Cowan
white real estate
http://www.etowahrealty.com

Anònim ha dit...

Good information. Thank you.

Sincerely,

Charles Cowan
acworth real estate
http://www.etowahrealty.com