23.7.04

Divendres 23 de juliol del 2004
La meitat de l'equip agafa avui vacances. Bon estiu !! ( Mariola)
 
Trànsit. La  direcció general de Trànsit comença aquest cap de setmana a difondre nous missatges als conductors a través dels panells informatius. Fins ara només s'hi llegien incidències però des d'avui hi trobarem lemes contra la velocitat excessiva, el consum d'alcohol i el nombre de morts a la carretera. Per exemple; " alcohol + conducció=accidents".
 
Mòvils. Els experts apunten que el telèfon mòbil es convertirà en un "calaix de sastre" que incliurà de tot i evitarà l'usuari a carregar amb diferents articles electrònics. A més d'agenda, videojocs o càmera fotogràfica, cada vegada més hi ha telèfons mòbils amb reproductors de música MP3 i fins i tot sintonitzador de TV. La tendència de tenir-ho "tot en un" només ha fet que començar.

Internet. Finalment el noi galleg Pablo Carral que tenia la pilota del partit Porutgal- Anglaterra que David Beckham va fallar a l'Eurocopa 2004 l'ha venut a ebay per 28.050 euros. Recordem que va rebre ofertes falsses, la més bèstia de les quals va arribar a 10 milions d'euros.

Butxaca. Els preus dels televisors de plasma van baixant a poc a poc. Als Estats Units, des del mes de desembre fins ara, els preus han fet una important devallada d'un 8 per cent. Un altre article que va baixant de preu és l'ordinador portàtil que cada vegada s'acosta més al què val un PC de sobretaula.
 
Insòlit. El fet que una persona sigui dretana o esquerrana podria definir-se ja a l'úter de la mare i quan el fetus té només 10 setmanes.  Ho han estudiat un grup de científics que han obtingut imatges per ultrasons de 1.000 fetus i després han seguit el seu procés al néixer. Han vist que si un fetus de 10 a 12 setmanes prefereix xupar-se el dit gros de la mà dreta més que el de l'esquerra trindrà tendència a utilitzar la dreta quan neixi. Això contradiu la creença que això es desenvolupa quan tenim entre 3 i 4 anys.

Empreses. Primerama i Segundamano s'han fusionat i ha nascut un nou líder a Espanya dels anuncis classificats. Passaran a tenuir en total 160 publicacions, 10 pàgines web i tindràn negocis a 20 ciutats espanyolesi a Argentina, Brasil, Colòmbia, Mèxic i Veneçuela. 

Viatges. Una falsa amenaça va obligar dimecres passat a evaquar la Torre Eiffeil de Paris. En el moment de l'evaquació hi havia 4.000 turistes. La policia francesa va rebre una trucada amb una amenaça d'atac però va resultar ser una falsa alarma.
 
Salut. Recomanacions dels dermatòlegs per evitar aquest estiu tenir problemes a la pell. 
- Dutxar-se després de prendre el sol.
- Moderar l'ús del desodorant.
- No compartir tovallola per evitar contagi d'infeccions,
- Portar el cap cobert.
- Utilitzar semarretes i ulleres de sol en estones de màxima exposició solar.
- Mitja hora abans de prendre el sol, t'has d'aplicar de forma generosa un fotoprotector adequat.
- No caminar descalç per la piscina.
- Mantenir els peus secs després de banyar-se.
- Beure molta aigua.
- Cuidar l'alimentació i menjar sobretot fruites, verdures, lactics i fibres.

Les cremades es produeixen entre les 11 del matí i les 5 de la tarda.
 
Homes i Dones
Els holandesos són els més alts del món. Una organització mundial de màrqueting s'ha dedicat a compilar els SET anys les mesures del poble holandès després que es va detectar que a Holanda les botigues demanaven roba de talla molt gran.
Els homes medeixen de mitjana 1 metre 85 centímetres, de més que els britànics i els nordamericans. Són gairebé 15 centímetres més alts de mitjana que ara fa 40 anys i pronostiquen que encara creixeran 10 centímetres més les pròximes quatre dècades.
Els experts apunten que la base d'aquesta alçada són, curiosament, tres coses: poder adquisitiu, una dieta rica amb productes làctics i una bona higiene dental.
 
CHRISTINA AGUILERA
Treura dos discos els pròxims mesos, un dels quals serà en espanyo. L'artista ho ha anunciat després de suspendre la seva gira mundial aquest juliol perquè diu que no aportaria rès de nou.
 
ROBIE WILLIAMS
Treura un nou disc però serà un grans èxits amb dues cançons noves una de les quals es dirà Radio. També s'especula que editi un nou disc amb temes nous el 2005 i un llibre.
 
L'avi Domingo truca un anunci on venen un aparell per allargar el penis.

Avui al concurs un tall històric de la retrasmissió de l'arribada de l'home a la lluna. Guanyadora d'entrades de cinema Cinesa: Mercè de Barcelona.
 
Tele
Productores
La productora de Karlos Arguiñano, Bainet TV, ha assegurat que el cuiner no ha firmat cap contracte amb Tele 5. La cadena ha emprès accions contra Arguiñano per evitar que es quedi a TVE. Asseguren que ho han sabut per la premsa i no els ha arribat cap demanda. El 30 de juliol se li acaba el contracte que segurament renovarà.

Mundo TV serà la pròxima temporada una de les que tindrà més presència a TVE amb dos programes. Un d'ells és el que presentarà al vespre Juan Ramon Lucas. No serà de testimonis i durarà una hora cada dia, la mateixa franja que ocupava Cerca de ti. Es  dirà Esto es vida.

Audiències
En el què portem d'estiu, la batalla a la privada per l'audiència del matí se l'endú Carolina Ferre i el Dia a Dia a Tele 5. La miren més persones però està molt a prop Cristina Tàrrega d'Antena 3 amb Cerca del mar.


7 comentaris:

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a carton dmnagement
site/blog. It pretty much covers carton dmnagement
related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

Anònim ha dit...

Hay definitivamente algo sobre ?l que los intereses yo.Toodle-oo, Francisco american dental care

Anònim ha dit...

I enjoyed reading through your blog. Thanks, John Asturian

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.