16.7.04

Divendres 16 de juliol del 2004
Era una broma. Finalment ningú volia pagar 10 milions d'euros per la pilota del penal que va fallar Beckham a l'Eurocopa. El noi gallec que la va recollir s'ha quedat amb un pam de nas. Era un graciós que havia fet broma. De totes maneres el preu màxim que es paga per la pilota a la subhasta oberta fins el 22 de juliol a eBay és de 24.800 euros. No està gens malament.

Salut. L'adicció al menjar és molt semblant a l'alcoholisme.
Un estudi de la Universitat de Florida alerta sobre això. El responsable de l'àrea de medicina s'ha preguntat en diversos estudis quina és la diferència entre algú que perd el control sobre l'alcohol o les drogues o algú que el perd sobre el què menja. Diu que quan s'observa el cervell de totes aquestes persones,no hi ha massa diferències entre els adictes a una cosa o altre.

Invent 1. Un grup de científics de l'Institut d'Automàtica Industrial del Centre Superior d'Investigacions Científiques han desenvolupat la tecnologia necessària per aconseguir que tres cotxes Citroën s'autocondueixin. Els tres prototips són dos Berlingo i un Citroën C3 Pluriel gasolina i han aconseguit circular en un circuit tancat sense conductor i amb l'ajuda d'un sistema sensorial basat en el sistema de posicionament per satèl·lit GPS.
La pregunta és: Quines funcions pot tenir?
Els mateixos responsables de l'invent diuen que podria servir per tractors que plantin vinyes, vigilància de circuits tancats i movilitat en zones cremades o contaminades.

Invent 2.Es diu Wireless Teddy Bear. Sembla una joguina. Un osset de pelux. En realitat és el primer sistema de seguretat infantil integrat dins aquesta joguina. Té una minicàmera als ulls i envia la imatge del nen a un receptor inalàmbric conectat a un televisor. Funciona amb piles i la seva instal·lació és molt senzilla. Només fa falta un cabble que connecti el dispositiu amb el televisor. Des d’aquest mes de juliol es pot comprar a Espanya.
Més informació sobre això a www.e-cotrade.com

Música. Nominacions als premis Grammy Llatins que s’entreguen l’1de setembre.
ALEJANDRO SANZ torna a ser un dels que n’acapara més. Té quatre nominacions ( entre elles al millor álbum de l’any, millor álbum vocal masculí i millor cançó). També té quatre nominacions Bebo Valdés.
Tenen tres nominacions Diego El cigala i Julieta Venegas (Grabación del Año por Andar conmigo, Canción del Año por el mismo tema, y Mejor Álbum de Rock Vocal por Sí .
Entre els espanyols també estan nominats Café Quijano i David Bisbal.
Paulina Rubio competirà amb Rosario Flores en la categoría de millor artista femenina.
La 5a. Entrega Anual del Grammy Latino también cuenta con dos categorías nuevas: Una de millor álbum de cantautor on hi ha Joan Manuel Serrat pel Serrat Sinfónico i la categoría de millor álbum cristià.

Homes i Dones
10 tipus d'home que CAL EVITAR segons la revista Cosmopolitan
1) Qualsevol home que t'imaginaries a un anunci de cerveses.
2)Un home que no tracti bé el seu gos o el gos d'un altre.
3)Qualsevol home que es faci dir Coto, per exemple.
4)Qualsevol home que va créixer molt ràpid de petit. Si de petit no va experimentar el període en què les nenes eren més altes i més desenvolupades, no pot entendre que les dones són misterioses i poderoses i cal tractar-les com a tals.
5)Qualsevol homes que truqui més de dues vegades la seva mare al dia
6)Que tingui massa fotos de la seva germana.
7)Que no et miri quan esteu fent sexe.
8)Que et faci repetir més de dues vegades d'on ets i com et dius.
9) Que li posi nom al seu penis.
10) Que li faci vergonya anar a comprar-te compreses.

U2
Ha desaparegut a Niça la maqueta del pròxim disc dels U2.
La policia judicial de Niça ha obert una investigació per intentar trobar-la. Sembla que la van robar i ha desaparegut.
La maqueta inclou les cançóns del futur treball que havia de sortir al mercat la segona meitat d’aquest any 2004.
La van robar mentre el grup feia una sessió de fotos a uns estudis de la ciutat.
La policia està treballant per interceptar-la i evitar que es difongui a través d’internet que és el màxim perill

EMINEM
- Tornarà al cinema fent de bosejador. S'especula que podia protagonitzar un film sobre la vida del bosejador jueu Dmitry Salita. De moment ha començat a entrenar.
- A partir del pròxim octubre tindrà la seva pròpia emissora de ràdio a través d'internet. Serà de hip hop però ja ha anunciat que no només difondrà música del seu segell Shady Records sinó de la resta.

RICKY MARTIN
Està preocupat per la seva carrera. Continua a la baixa des que va decidir separar-se del seu representant Angelo Medina Ricky ha venut molt poques còpies del seu últim disc. Ara busca nous compositors per fer el seu nou treball i recuperar posicions a la música llatina.

Cites
-Concert de MACY GRAY a la sala Razzmatazz de Barcelona. Preu: 36 euros. Presenta el seu últim disc The trouble with being myself.

- Acampada Jove d'Arbúcies. Més informació a www.acampadajove.com
- Rebrot de Berga. Més informació a www.rebrot.org.

Tele
TVE: Torna Gran Prix. Desena temporada. Els famosos convidats participaran més en els jocs. Presenta Ramon Garcia. Continua la "patata caliente" i s'incorporen com a novetat: la vaca troyana, El señor de los anillos, La varita mágica, La antorcha olímpica, La heladería i Vamos a la playa.
- El programa de Júlia Otero a La Primera serà un programa de testimonis però encara no s'ha difós el títol, tot i que s'ha presentat la nova programació de la pública. Tornen Ana y los siete, Cuéntame... i Paco y Veva.

Tele 5: Chicho Ibáñez Serrador farà un seguit de programes de misteri. Seràn unes telesèries dirigides per Àlex de la Iglesia entre altres,.

TV3: Partits de pre-temporada. Avui Banyoles- Barça.

Antena 3: Després de sis anys consecutius, avui s'acomiada Sabor a ti.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

What a wonderful invention it is, this thing we call the Internet!

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

www.fruitavida.biz the one true health drink from the Amazon that is full of nature's natural benefits.